Ventilatie in uw woning, kantoor of bedrijfspand is erg belangrijk. Een goede ventilatie verhoogt het woon- of werkplezier.

Eplus Elektrotechnisch Installatiebureau kan u helpen bij het vinden van de juiste ventilatie voor uw woning of kantoor. Wij kunnen de ventilatie regelen voor een compleet pand, maar ook voor ieder vertrek afzonderlijk.


Daarnaast houden wij ons bezig met gebalanceerde ventilatie waarbij de diverse ruimten in de woning worden afgezogen door een WTW-unit (warmte-terug-win unit) die verse buitenlucht aanzuigt. Deze buitenlucht wordt opgewarmd en in de woonkamer en slaapkamers geblazen. Op deze manier is er een ventilatiebalans in de gehele woning, vanwege dezelfde hoeveelheid afgezogen en in geblazen lucht.

Wist u dat u met het investeren van een nieuwe mechanische ventilatie 360 kilowatt per jaar (gemiddelde kosten 23 cent per kilowatt) kunt besparen? Als u dit vergelijkt met een zonnepaneel dat 360 Kwh per jaar opwekt, dan bent u waarschijnlijk tien keer zo veel geld kwijt voor de aankoop en installatie voor de zonnepanelen.

ventilatie_02
ventilatie01
ventilatie_03